Samsung Galaxy Note 8: Canada lancering

Samsung is een wereldwijde reus als het gaat om het produceren van premium en duurzame smartphones. Bekend om zijn superieure branding en betaalbaarheid, is het uitgegroeid tot een van de meest populaire merken waaraan mensen zijn gekomen om te vertrouwen. Dus toen Samsung begonnen met het lanceren van telefoons in reactie op de Apple-serie van Apple, werd het resultaat opgeroepen. Nu heeft Samsung een eigen collectie van dure en luxueuze telefoons die geschikt zijn voor iPhones, waardoor ze zware concurrentie op de markt krijgen.


De Notitie-serie werd een directe hit toen de eerste slimme telefoon van start ging en sindsdien is het peilende pieken. De zeer recente Samsung Galaxy Note 8 heeft de tech wereld door de storm genomen na de rampzalige uitstap van de notitie 7 de laatste keer. De Galaxy Note 7 heeft van alle kanten lof ontvangen voor zijn uitstekende prestaties, maar Samsung moest de distributie onmiddellijk stoppen nadat er een interne batterij defect was gedetecteerd. De Samsung Galaxy Note 8, met zijn Qualcomm 835 Snapdragon 10 nm Chipset en enorme ruimte, verbetert de serie niet alleen maar doet het ook in stijl.

Kenmerken:

Ontwerp:

Het randontwerp maakt dit apparaat aangenaam om naar te kijken. De home knop – die je eigenlijk fysiek kunt aanraken – is verwijderd om een ​​gebogen rand te creëren op het enorme 6,3-inch scherm. Het scherm is gemonteerd in het meer dan 6,4 inch frame. Dit lijkt misschien een beetje te groot naar uw zin, maar verrassend is het slanke rechthoekige ontwerp helpt bij makkelijke omgang en draagbaarheid.

Display en Audio:

Het Super AMOLED resolutie scherm is fantastisch. In combinatie met de aspect ratio van 18: 5: 9 biedt de telefoon een perfecte weergave wanneer u op het web bladert of gewoon een weergave kijkt. De telefoon geeft u perfecte beelden die 521 PPI dichtheid hebben met maximale nauwkeurigheid en zelfs de kleinste details. Het scherm kan helemaal tot 1200 nits worden gemaakt, wat betekent dat u het tijdens de dag kunt gebruiken met verhoogde leesbaarheid. Terwijl het scherm groot is, gaat het geluid niet uit. Samsung heeft slechts één mono luidspreker aangeboden – wat geweldig is om eerlijk te zijn, maar je zou een beetje meer verwacht hebben.

Spen:

De SPen kan werken met zo veel als 4.096 niveaus van druk, is niet iets om rond te spelen. Als u enorme controle biedt, kunt u niet alleen snelle notities schrijven, maar ook tekenen op de inhoud van uw hart. De afschermmemo’s bevatten een opslag van meer dan 100 pagina’s notities – die vervolgens op elk gewenst moment kunnen worden bewerkt en herzien. De stylus is eenvoudig ontworpen en is erg makkelijk te gebruiken. Zodra u het uitneemt, kunt u beginnen met schrijven. Als u een persoon bent die meent dat de getypte tekst onpersoonlijk is, is dit voor u!

Bixby:

Samsung’s voice assistent, Bixby gaat live met de Samsung Galaxy Note 8 en het is gebonden om je leven veel makkelijker te maken.

Camera:

De 8MP front camera en de 12MP dual pixel f / 1.7 achterkamera zijn uitstekend te gebruiken. Er is ook een tweede 12MP lens met een f / 2.4 diafragma die tot uw redding komt. Uw telefoon kan beide camera’s samen gebruiken om u 2x optische zoom en beeldstabilisatie te geven. Samsung’s fotokwaliteit is altijd briljant geweest, en de notitie 8 teleurstelt niet.
Ben je al van plan om te investeren in deze?