iPhone X: De nieuwe luxe telefoon die je zou willen

De iPhone X heeft de afgelopen week de technologische gemeenschap goed en goed opgewekt. De iPhone X is gelanceerd als een van de duurste telefoons die beschikbaar zijn op de markt. De iPhone X is gebouwd voor avid Apple-aanhangers en degenen die luxe keuzes maken als het gaat om smartphones. Gevuld met ongelooflijke functies die het de moeite waard zijn prijskaartje, is Apple op zoek naar zijn iPhone-serie door dit model te vernieuwen.

Kenmerken:

Display:

De iPhone X is de eerste smartphone van de tech-gigantische Apple om een ​​5,8-inch scherm te hebben. Het OLED-scherm ‘Super Retina’ ondersteunt een resolutie van maximaal 2436×1125, waardoor het uniek is onder alle andere iPhone-modellen. Uitgerust met de True Tone display technologie van Apple, ondersteunt de telefoon HDR10 en Dolby Vision visuele inhoud die weer een eerste is. Het mooie scherm is omringd in een glazen chassis, net zoals de iPhone 8-serie. Om veilig te zijn, is het het beste in een deksel geplaatst, maar Apple verzekert dat het het meest duurzame glas ooit in een smartphone wordt gebruikt.

Processor:

De Apple A11 Bionic processor draait de iPhone X, die geen nieuwe aanvulling op de familie is. Er is echter een ontwikkeling geweest. Deze zes-core-processor, met zijn twee lage prestatiekernen en vier high-performance kernen, is aanzienlijk verbeterd vanuit de vorige versie. Het apparaat heeft Apple’s eerste zelfgemaakte GPU die uitstekende prestaties biedt.

Gezichtsherkenning:

Iedereen is super enthousiast over de technologie van de telefoon op het scherm. Er is geen thuisknop aangezien de voorkant van het apparaat gewoon het scherm is, en Apple heeft de Touch ID-functionaliteit vervangen door de functie voor gezichtsherkenning. De sensoren aan de voorkant samen met de 7MP ‘TrueDepth’ camera helpen het systeem zonder problemen te werken. De ingebouwde neurale motor van de A11 chip, gecombineerd met de zekerheid van Apple over de zichtbaarheid van de foto’s zelfs in het donker, zal deze technologische boost zeker mensen imponeren. Het is ook erg veilig.

Camera:

De iPhone X camera heeft veel lof ontvangen van alle kanten en het komt niet op als een verrassing. De verticaal uitgelijnde 12MP dual camera die zowel dubbele telefoto- als groothoeklensjes heeft, maakt foto’s die u zullen verstoppen en u voelt als een absolute professional. Een grote stap in de wereld van mobiele fotografie, de iPhone X zal je beste vriend zijn als je graag speciale momenten vastlegt. De geheel nieuwe Portretverlichting maakt de perfecte selfies mogelijk, terwijl de ingebouwde optische beeldstabilisatie een levensredder is.Andere mogelijkheden:
Als u moe bent om de draden te slepen om de telefoon altijd op te laden, maak je geen zorgen. De iPhone X is uitgerust met de Qi draadloze laadfunctie en belooft ook een langere batterijduur dan zijn voorgangers. De telefoon heeft ook een: Als u moe bent om de draden te slepen om de telefoon altijd op te laden, maak je geen zorgen. De iPhone X is uitgerust met de Qi draadloze laadfunctie en belooft ook een langere batterijduur dan zijn voorgangers. De telefoon heeft ook een:

  • Nabijheids sensor.
  • gyroscoop
  • Barometer.
  • Accelerometer.
  • Omgevingslicht sensor

De iPhone X zal voor een tijdje kopjes maken door zijn merkwaardigheid en zijn uniekheid in de Apple-familie. Het zal interessant zijn om te zien of het een winnaar kan worden onder haar concurrenten in de markt. Merken zoals One Plus en Samsung maken het niet voor de iPhone X een fijne rit.